ظهره وند در اخطار به آمریکا: توقف غنی‌سازی شرط نیست، خط قرمز است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم پایبندی کامل طرف آمریکایی به خطوط قرمز ایران در مذاکرات هسته‌ای، اعلام کرد که توقف غنی‌سازی نه یک امتیاز قابل مذاکره، بلکه خط قرمز قطعی جمهوری اسلامی است.

به گزارش تحریریه، ابوالفضل ظهره‌وند، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار نمایندگان، با اشاره به روند مذاکرات هسته‌ای گفت: داغ‌ترین و مهم‌ترین موضوع در فضای مذاکراتی، مواضع قاطع و آگاهی‌بخش مقام معظم رهبری است که به‌روشنی تأکید کرده‌اند طرف آمریکایی باید مواضع خود را تعدیل کرده و از زیاده‌خواهی پرهیز کند. به‌عبارت دیگر، خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران باید به‌دقت رعایت شود و عبور از آن‌ها به‌هیچ‌وجه پذیرفته نیست.

وی افزود: این نگاه رهبری برای تنظیم رفتار و رویکرد طرف مقابل بسیار تعیین‌کننده است و اگر آمریکا خواهان دستیابی به نتیجه‌ای مشخص در پرونده‌هایی چون غنی‌سازی ۶۰ درصدی ایران است، چاره‌ای جز بازنگری در سیاست‌ها و رویکردهای خود ندارد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: اگر طرف آمریکایی تلاش کند ایران را در یک تله مذاکراتی قرار دهد و از موضوع ۶۰ درصد غنی‌سازی به‌عنوان نقطه فشار وارد شود تا ما را به توقف آن وادار کند، چنین طرحی از پیش شکست‌خورده است. توقف غنی‌سازی برای ما نه یک گزینه‌ی قابل مذاکره، بلکه یک خط قرمز غیرقابل عبور است.

پایان/

۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
کد خبر: 32594

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 6 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • DE ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      0 0
      دوستان عزیز! امروز با سخنان قالیباف در مورد ابلاغ لایحه حجاب وپالرموکه به تبعیت از پزشکیان از رهبری خرج نمود وبا تأکید بر مکتوب پزشکیان به رهبری در مورد الحاق به پالرمو اکنون این پرسش مطرح است که:جواب رهبری مکتوب چه بوده است! .چرا که با طرح این ادعا پرسشهای دیگری مطرح میشود که بسیار مهم هستند.آیا این هشداری به دفتر رهبری بود؟ وآیا دفتر رهبری به همین خاطر از موضعگیری اجتناب دارد؟(در همه مواردی که پزشکیان از وی خرج نموده).آیا این شروعی بر کودتای نرم است که محافل سیاسی غرب چندی است در مورد امکان تغیر موضع حاکمیت ایران بعنوان راه حل پیشنهاد مینمایند؟(مذاکرات هسته ای وتناقض دررفتار آمریکا همگی جزیی از این طرح فرسایشی هستند !)